Er du også kørt surt i almindelige kedelige hakkebøffer?? - så prøv denne opskrift! :)
Ingredienser:
Bøffer:
- 500 gram oksekød
- 1 løg, finthakket
- 1 tsk. chilipowder
- 1 tsk. cayenne peber
- 2 tsk frisk persille, hakket
- Salt
- Peber
- Becel eller olie til stegning
Sovs:
- 300 g. løg
- 1 bouillonterning (oksekød)
- 3 dl vand
- 1 dl mælk
- Kulør
- Salt
- Peber
Bøffer:
Bland oksekødet med
løg og krydderier og form dem til 4 bøffer.
Krydr med salt
og peber. Varm olie/becel op på en pande og steg bøfferne på hver side men de skal ikke være gennemstegte. Tag bøfferne af panden og læg dem på en tallerken.
Sovs:
Brun løgene på panden
og tilsæt derefter vand, mælk og bouillon. Lad det koge op. Smag til med salt og peber. Tilsæt
kulør. Kan evt. jævnes med lidt mel hvis det ikke skal være LC-modellen.
Kom bøfferne i sovsen og
lad dem simre i 5-10 minutter. Bøfferne skal ikke vendes.
Hvis det ikke skal være LC-modellen kan man evt. servere det til hjemmelavet pommes og gulerødder:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar