tirsdag den 19. februar 2013

Krydret hakkebøffer (LC)

Er du også kørt surt i almindelige kedelige hakkebøffer?? - så prøv denne opskrift! :)
 

 


Ingredienser:

Bøffer:

  • 500 gram oksekød
  • 1 løg, finthakket
  • 1 tsk. chilipowder
  • 1 tsk. cayenne peber
  • 2 tsk frisk persille, hakket
  • Salt
  • Peber
  • Becel eller olie til stegning

Sovs:

  • 300 g. løg
  • 1 bouillonterning (oksekød)
  • 3 dl vand
  • 1 dl mælk
  • Kulør
  • Salt
  • Peber

Bøffer:

Bland oksekødet med løg og krydderier og form dem til 4 bøffer.
Krydr med salt og peber. Varm olie/becel op på en pande og steg bøfferne på hver side men de skal ikke være gennemstegte. Tag bøfferne af panden og læg dem på en tallerken.

Sovs:

Brun løgene på panden og tilsæt derefter vand, mælk og bouillon. Lad det koge op. Smag til med salt og peber. Tilsæt kulør. Kan evt. jævnes med lidt mel hvis det ikke skal være LC-modellen.

Kom bøfferne i sovsen og lad dem simre i 5-10 minutter. Bøfferne skal ikke vendes.
 
Hvis det ikke skal være LC-modellen kan man evt. servere det til hjemmelavet pommes og gulerødder:

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar