mandag den 11. februar 2013

Kanelsnegle


Ingredienser:
  • 500 g. hvedemel
  • 50 g. becel
  • 1 pakke gær
  • 1 æg
  • 2½ dl. mælk
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk. salt
Remonce:
  • 75 g. becel
  • 100 g. farin
  • 1 spsk. kanel
Lun mælken og opløs gæren heri.

Tilsæt mel og de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem.

Lad dejen hæve i 15-20 min.

Rul dejen ud til en plade på ca 24x30 cm. og fordel remoncen på dejen og rul den sammen. Skær i ca. 1 cm. brede stykker og fordel dem på en bageplade.

Lad sneglene efterhæve i ca. 20 min. og bag sneglene ved 200 grader (varmluft) i ca. 8-10 min.

Kan pyntes med glasur når sneglene er afkølet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar