søndag den 10. marts 2013

Æggekage med hytteost (LC)

Nemmere aftensmad/frokost findes næsten ikke!
 


Ingredienser:
  • 6 æg
  • 4 dl. mælk
  • 150 g. hytteost (f.eks. Cheasy 1,5%)
  • 150 g. friske champignoner
  • 1 løg
  • Salt og peber
Tilbehør:
  • 1 pakke røget skinke i tern (købt i Lidl - men kan selvfølgelig erstattes af alm. bacon)
  • Agurk
  • Tomater
Hak løg fint og skær champignonerne i skiver/kvarte og svits det på en pande. Herefter hældes det i et ildfast fad.

Pisk æg, mælk og hytteost sammen. Tilsæt salt og peber. Hæld massen i det ildfaste fad og bag det i ovnen i ca. 25 min. ved 180 grader (varmluft).

Mens æggekagen er i ovnen steges skinken på panden og tomaterne og agurken skæres ud.

Velbekomme! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar