Ingredienser:
- 400 g. marcipan
- 250 g. sukker
- 1 dl vand
- 150 g. past. æggehvider
- 250 g. overtrækschokolade (Jeg brugte mørk)
Bunden:
Tag marcipanen og skær det ud i ca. 30 skiver. Læg skiverne på en bageplade og bag bundene i ovnen ved 180 grader i ca. 6 minutter. Når bundene er bagt stilles de kort i fryseren så de bliver kølet af.Fyld:
Sukker og vand koges op og koger i 2 minutter.Pisk æggehviderne let i en røremaskine og tilsæt langsomt den varme sukkerlage.
Pisk fyldet ved middel hastighed i 10-15 minutter.
Fyldet sprøjtes på bundene med en sprøjtepose. Jeg valgte at bruge en stor stjernetyl.
Bag herefter flødebollerne i ovnen i ca. 5 min. ved 180 grader så fyldet får en mere fast overflade så det er nemmere at pensle den smeltede chokolade på.
Pensl herefter flødebollerne med chokoladen og drys med kokos.
Man kan vælge at tilsætte forskellige smag til fyldet f.eks. lakridspulver eller hindbær.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar