Men resultatet blev fantastisk og skal absolute ikke kun bruges til jul!
Så her har I den! :)
Ingredienser:
- 200 g. mandler
- 160 g. hvid chokolade
- lakridspulver - kan f.eks. købes i Matas (IKKE lakridsrodspulver!)
Smelt chokoladen og lad mandlerne køle af.
Kom mandlerne i en skål sammen med det smeltede chokolade. Sørg for at alle mandlerne bliver dækket.
Hæld derefter mandlerne og chokoladen ud på et stykke bagepapir og spred dem ud, så de ikke ligger ovenpå hinanden.
Lad mandlerne køle lidt af, inden de vendes i pulver. Mandlerne skal dog stadig være lidt “klitrede/våde”.
Tag mandlerne op en af gangen med en ske, og vend dem i lakridspulver.
Læg dem herefter i køleskabet, indtil de er helt hårde.
TIP...! Tag 2 skåle og hæld lakridspulver i den ene. Tag 5-10 mandler og fordel dem i skål nr. 1 med lakridspulveret. Ryst forsigtigt skålen så mandlerne "forsvinder". Tag derefter en si over skål nr. 2 og tøm skål nr. 1 ned i sien. Sigt lakridspulveret igennem og hæld de færdige mandler ud på et stykke bagepapir. Det går LANGT hurtigere end at tage én efter én og det giver også et langt pænere resultat!
Hvis der ønskes en sundere variant kan man sagtens bruge sukkerfri chokolade i stedet for den hvide chokolade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar