mandag den 7. januar 2013

Roastbeef med persille og hvidløg (LC)

Denne ret er super nem og helt fantastisk! Jeg lavede den til nytårsaften da det skulle være noget kød der kunne passe sig selv - og det bliver ikke sidste gang jeg skal lave det!



Ingredienser:
  • ca. 1 kg. roastbeef
  • 1½ dl. persille
  • 50 gram blødt smør
  • 2 fed hvidløg
  • Salt
  • Peber
Blend persillen eller hak den helt fin sammen med hvidløg. Bland persillen/hvidløg med blødt smør og lidt salt og peber.

Fordel kryddersmørret ovenpå roastbeefen.

Kødet steges ved høj varme i ca. 15 min. ved 230 grader og herefter i yderligere 30-40 min. ved 160 grader indtil kødet har nået en ønsket temperatur.

Jeg tog kødet ud da jeg havde nået 60 grader.

Rødt: 55-60 grader
Rosa: 60-65 grader
Gennemstegt: 65-68 grader


Ingen kommentarer:

Send en kommentar