Og så er suppe altså bare en super måde at få varmen på...!
Så hvis du har lyst til at prøve en utraditionel oksekødssuppe uden de kedelige kød- og melboller, så giv denne opskrift en chance! :)
Opskrifter er til ca. 4 portioner. Lav evt. suppen så du kan tage den med på arbejde. Del suppen i 4 bøtter og smid dem i fryseren - så er der nem frokost eller aftensmad de dage hvor man har glemt at tænke på aftensmad eller bare ikke gider! :)
Ingredienser:
- 500 g. hakket oksekød (max 8% fedt)
- 1 stort løg
- 1 porre
- 1 peberfrugt (vælg den farve du bedst kan lide)
- 5 gulerødder
- 1 stor dåse tomatkoncentrat
- 2 Fond "Du Chef" Beef fra Knorr
- 1 tsk. cayenne pebber
- 1 tsk. chilipulver
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. karry
- 1 tsk. sort pebber
- salt
- 1 liter vand
Hak løg, snit porren, skær peberfrugten ud i tern og gulerødderne i skiver.
Svits oksekød i en gryde sammen med krydderierne.
Tilsæt løg og porre. Svits med i et par minutter før peberfrugten og gulerødderne tilsættes.
Tilsæt tomatkoncentrat og vand. Når vanden er varmt hælder du Fond "Du Chef" i suppen.
Lad suppen koge i ca. 20 min. til gulerødderne er møre.
Velbekomme...
Kan evt. serveres sammen med boller med hytteost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar