tirsdag den 8. januar 2013

Kartoffeltoppe med bacon

Jeg valgte at lave kartoffeltoppe med bacon nytårsaften sammen med roastbeef.

De blev super gode - og kan sagtens laves uden bacon hvis man ikke lige synes det passer til resten af den menu man skal servere.



Ingredienser:
  • 4 bagekartofler
  • ca. 1 dl. Cheasy fraishe 6%
  • Hakket persille (eller andre krydderurter)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 pakke bacon
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir. Bages i ovnen i ca. 12-15 min. ved 200 grader. Når baconen er færdig hælder du det i en si så fedtet render fra.

Skræl og kog bagekartoflerne. "Mos" kartoflerne med håndmixeren og bland cheasy fraishe i så det får den rigtige konsistens som almindelig kartoffelmos. Bland persille og hvidløg i. Lad mosen køle lidt af inden den puttes i en sprøjtepose med stjernetyl.

Fordel kartoffelmosen i toppe på en bageplade og pynt toppene med den stegte bacon.

Bag toppene i ovnen i ca. 8-10 minutter. Server straks.

IP...! Man kan også sagtens lave ens "almindelige" kartoffelmos

Ingen kommentarer:

Send en kommentar