mandag den 25. marts 2013

Pulled pork

Nem og super lækkert mad der passer sig selv hele dagen!



Ingredienser:
  • Nakkefilet (ca. 1,5-2 kg)

Rub:

  • 5 spsk salt
  • 3 spsk lys rørsukker
  • 3 spsk paprika
  • 2 spsk. barbecuekrydderi
  • 1 spsk cayennepeber
  • 1 spsk chillpowder
Senest 24 timer før stegen skal i ovnen gnides den ind i rubben. Sæt stegen i et ildfast fad og på køl indtil næste dag.

På selve dagen tændes ovnen på 100 grader varmluft 10-11 timer før spisetid. Stegen sættes ind og passer sig selv de næste 10-11 timer. Stegen er færdig når den når en temperatur på ca 93 grader.

Herefter tages stegen ud og kødet hives fra hinanden med 2 gafler.

Serveres i en burgerbolle med BBQ-sauce og coleslaw.

Derudover serveres jeg burgeren med pommes og whiskeysauce. Jeg bruger kun ½ burgerbolle da det ellers mætter alt for meget. :)


     
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar