Ingredienser:
(ca. 8-10stk. alt efter hvilket størrelse man ønsker!)
- 3 dl minimælk
- 1 pakke gær
- ½ kg hvedemel (eller andet grovmel hvis man ønsker bollerne skal være grovere)
- 1 tsk. salt
- 1 spsk. sukker
- 20 g. becel
- Æg til pensling
- Sesamfrø
Fremgangsmåden:
Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt mel, salt, sukker og becel.
Ælt dejen grundigt igennem (8-10 min.) - meget gerne i en røremaskine med dejkrogen.
Lad dejen hæve i ca. 1½ time.
Del dejen i det antal du ønsker og form dem til boller.
Lad bollerne efterhæve i ca. 30 min.
Pensl herefter bollerne og drys med sesamfrø.
Bollerne bages ved 200 grader (varmluft) i ca. 10-12 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar