onsdag den 13. februar 2013

Banankage (uden sukker)



Ingredienser:
  • 3 æg
  • 250 g. mel
  • 120 g. Atwel/Perfect Fiteller (Andet sødemiddel kan også bruges!)
  • ½ vaniljestang
  • 30 g. havregryn
  • 30 g. hakkede hasselnødder
  • 1½ tsk. natron
  • 1 dl. kærnemælk
  • 250 g. mosede bananer
  • 60 g. becel
  • 50 g. mørk sukkerfri chokolade
Pisk æggene.
Bland mel, sødemiddel, vaniljekornene, havregryn, nødder og natron. Rør det i æggene.
Rør kærnemælk og bananerne i og til sidst becel.
Hæld dejen i en smurt form ca 20x25 cm og bag kagen ved 200 grader i ca. 30 min.
Overtræk med smeltet chokolade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar