24 stk.
Ingredienser:
- 125 gram blødt smør
- 300 gram sukker
- 1 æg
- 75 gram brun farin
- 1 spsk. vaniljesukker
- 5 dl. kærnemælk
- 400 gram hvedemel
- 4,5 spsk. kakaopulver
- 2 tsk. natron
- 100 gram hakket chokolade
Pebermynte frosting:
- 250 gram blødt smør
- 500 gram flormelis
- pebermynteessens (smag til undervejs da der er stor forskel på mærkerne!)
- Lidt minimælk til at justere konsistensen af frostingen
- Grøn pastafarve
Fremgangsmåden:
Pisk smør, sukker, farin, vaniljesukker og æg godt sammen. Pisk kærnemælken i.Rør mel, kakao, natron og chokolade i dejen til det er ensartet.
Fordel dejen i muffinsforme så det fylder ca. 2/3 af formen.
Bag kagerne ved 180 grader varmluft i ca. 20 min.
Lad kagerne køle helt af inden de pyntes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar