mandag den 17. juni 2013

After eight cupcakes

Disse kager blev også serveret for kollegaerne:

24 stk.

Ingredienser:

  • 125 gram blødt smør
  • 300 gram sukker
  • 1 æg
  • 75 gram brun farin
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • 5 dl. kærnemælk
  • 400 gram hvedemel
  • 4,5 spsk. kakaopulver
  • 2 tsk. natron
  • 100 gram hakket chokolade

Pebermynte frosting:

  • 250 gram blødt smør
  • 500 gram flormelis
  • pebermynteessens (smag til undervejs da der er stor forskel på mærkerne!)
  • Lidt minimælk til at justere konsistensen af frostingen
  • Grøn pastafarve

Fremgangsmåden:

Pisk smør, sukker, farin, vaniljesukker og æg godt sammen. Pisk kærnemælken i.
Rør mel, kakao, natron og chokolade i dejen til det er ensartet.
Fordel dejen i muffinsforme så det fylder ca. 2/3 af formen.
Bag kagerne ved 180 grader varmluft i ca. 20 min.
Lad kagerne køle helt af inden de pyntes.

Pebermyntefrosting:

Smør og flormelis piskes let og luftigt. Tilsæt lidt mælk undervejs for at få den rigtige konsistens. Tilsæt lidt af essensen og pastafarven og pisk godt igennem. Smag til og tilsæt mere essens og farve hvis det ikke har fået nok. Kom frostingen i en sprøjtepose med en mellem stjernetyl og sprøjt frostingen på kagerne. Pynt med after eight.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar