mandag den 13. maj 2013

Pandekager der mætter (med havregryn!)

Nemme brunch-pandekager der mætter!
 



Ingredienser:
  • 2 æg                            
  • 2 dl skummetmælk (evt. kærnemælk)           
  • 60 g. havregryn                            
  • 80 g. hvedemel                                                         
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
Del æggene og pisk æggeblommerne sammen med mælken.
Bland havregryn, hvedemel, bagepulver og vaniljesukker.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i mælkeblandingen skiftevis med melblandingen.
 
Bag ca. 15 små pandekager. Hvis man bruger en pandekage-pande er det ikke nødvendigt at bruge fedtstof til at stege i. Bag pandekagerne ca. 2-3 min. på hver side.
 
Ungerne fik syltetøj på mens de voksne fik ahornsirup. Et kæmpe hit hos alle!
 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar