Ingredienser:
- 800 g. hakket oksekød
- 1 pakke bacon i tern
- 2 dåser hakket tomater
- 1 lille dåse tomatkoncentrat
- 2 løg
- 1 rødløg
- 1 spsk. karry
- 1½ spsk. oregano
- Salt
- Peber
- 3 dl. vand
- 6 revet gulerødder
- 1 revet squash
- 2 spsk. sød chilisauce
- 1 spsk. rød pesto
- 250 g. fuldkornslasagneplader
- 1 pose revet ost
- ½ l. minimælk
- 2½ spsk. maizena
- Revet muskatnød
- Salt
- Peber
Fordel bacon på en bageplade og bag det i ovnen ved 180 grader i ca. 6-8 min. (indtil det er sprød)
Svits oksekød og når oksekøddet har fået farve tilsættes baconen.
Tilsæt løg, karry, oregano, salt og peber. Hæld gulerødder og squash i og svits det i ca. 5 min.
Tilsæt hakket tomater, tomatkoncentrat, vand, pesto og chilisauce. Lad det småkoge i ca. 15-20 min.
Kog bechamelsaucen sammen.
Jeg valgte at tage 1/3 af kødsovsen til side som alm. kødsovs til pasta (nem aftensmad en anden dag!)
Fordel kødsovs, lasagneplader, bechamelsauce, lasagneplader, kødsovs, lasagneplader, bechamelsauce, lasagneplader, det sidste kødsovs og bechamelsauce. Drys med revet ost.
Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 35-40 min.
Og så skal der bage koges pasta næste dag til kødsovsen! :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar